En aquesta pàgina trobaràs la informació relativa al procés de compra:

Terminis de lliurament

Despeses de lliurament i recepció de les comandes

Preu

Política de devolucions

Seguretat de les dades

Contacta amb nosaltres

 

 

 Terminis de lliurament

 

Els lliuraments s'efectuaran en un termini màxim de 5 dies laborables. Si un article no està en estoc en el moment de realitzar la comanda, l'hi farem saber i li confirmarem la data en què tornarà a estar disponible o li proposarem un producte substitutiu equivalent. El cost de l'enviament corre a compte del destinatari.

 

 Despeses de lliurament i recepció de les comandes

 

Les despeses de lliurament ascendeixen a 5,99 euros (IVA inclòs) per a les cistelles inferiors a 60 euros (IVA inclòs). Per a totes les cistelles superiors o iguals a 60 euros (IVA inclòs, les despeses de lliurament seran gratuïtes.

 Preu

 

Tots els preus s'indiquen en euros i inclouen IVA. El preu facturat al client és el preu indicat a la confirmació de la comanda enviada per HeriCamps. El pagament dels productes es realitza per targeta de crèdit o Paypal en un entorn segur del servidor del nostre proveïdor.

 

 

 Política de devolucions

 

Només es permetran devolucions d'aquells productes que es trobin en mal estat o d'envàs defectuós. En cas de mal estat del producte, s'haurà de posar en contacte amb nosaltres. Li indicarem el procés de verificació de comanda defectuós i en cas de determinar un error per la nostra part es porcedirà al reenviament del producte o el retorn dels diners en funció del que desitgi. Les despeses d'enviaments, en aquest cas corren a compte de l'empresa. 

 

 

 Seguretat de les dades personals

 

L'enviament de comandes (contenen la informació personal) es realitza a través d'un servidor segur. El programa de seguretat (SSL) codifica tota la informació que escriu abans que se'ns enviï. Així mateix, les transmissions de missatges es protegeixen contra l'accés no autoritzat per part de tercers.

 

 

 Contacta amb nosaltres

 

Si té alguna pregunta sobre els productes d' HeriCamps , o alguna pregunta sobre la seva comanda:

 

Envieu-nos un correu electrònic a hericamps17@gmail.com

o truqui'ns a: (+34) 6789 40 119 (aspectes relacionats amb la web, procés de compra, comunicacions) o al (+34) 6841 29 357 (aspectes relacionats amb terres, pagesia, productes específics).  

CONDICIONS DE VENDA