El nostre compromís amb l’agroecologia sostenible.

Fent i desfent es fa mestre l’aprenent.

En els últims anys hem vist com l’agricultura s’ha industrialitzat fins al punt de fabricar aliments. A HeriCamps volem canviar les regles del joc i és per aquest motiu que hem llançat una campanya de microfinançament per tal d’impulsar el nostre projecte d’horta de temporada, on enllacem ecologia i sostenibilitat amb un nou sistema #ZeroWaste de cistelles de verdura retornables.


El nostre projecte implica poder viure de la terra dignament. Això significa recuperar terres i aturar així l’abandonament del camp.

Som uns dels únics pagesos que fem horta ecològica certificada i professional del Priorat, que és una comarca molt poc dedicada a aquests cultius i per això ens trobem en una fase de I+D, en la qual estem estudiant els diversos factors que comporta l’horta i quina és la millor manera de treballar-lo.

Amb l’ajuda de les vostres aportacions volem:

  • Augmentar el rendiment de la producció.

  • Estudiar quin és el millor encoixinat, tant per control de les herbes com per eficiència en el reg i la petjada de carboni.

  • Iniciar l’ús de plantes florals per al control de plagues i així reduir l’ús de coure i sofre, permesos en agricultura ECO però que inevitablement deixen residus, que permetrà millorar en eficiència i augmentar la collita.

  • Utilitzar un embalatge reutilitzable i retornable per fer-vos arribar la verdura a casa.

  • Oferir més llocs de feina al poble de La Figuera.

  • ✅ Presentar un producte ecològic i de qualitat amb la sostenibilitat com a bandera.

  • Combinar tradició amb innovació.


D’altra banda, amb la teva aportació pots rebre una recompensa a escollir entre producte i/o experiències a HeriCamps, i també podràs desgravar fins a un 80% de la teva donació a la Declaració de la Renda. Des d’aquest enllaç pots calcular el teu estalvi: https://www.goteo.org/calculadora-fiscal

Per exemple, si optes per fer una donació de 20 €, en desgravar-ho, Hisenda te’n torna 16 €, i per tant la teva donació real és de 4 € . I a més a més rebràs una ampolla del nostre producte estrella, una ampolla d’oli d’oliva verga extra ecològic de 0,25 L.

Algunes altres de les recompenses que pots aconseguir aportant són:


Aportant 25 € ➡️ 1 ampolla de vi negre del Celler Cubells i Cubells ✅

Aportant 30 € ➡️ Pack per amanir ECO que inclou 1 ampolla d’oli d’oliva verge extra La Vall de 0,25 L i 1 ampolla de vinagre Asprades de 0,25 L ✅

Aportant 40 € ➡️ Pack de 3 ampolles de 0,50 L d’oli d’oliva verge extra Premium ECO ✅


Sabíes que amb la teva aportació també pots guanyar experiències? Per exemple, si fas una donació de 45 €, la recompensa és una visita guiada a les nostres finques i a la casa de pagès, amb tastets dels nostres productes i obsequi d'un ramet d'herbes aromàtiques.


En el següent enllaç podràs conèixer tots els detalls del projecte i les recompenses que pots aconseguir segons la donació que vulguis fer: https://goteo.cc/verduresalpriorat


Si t'agrada la idea però no pots contribuir-hi econòmicament, també ens pots ajudar difonent el missatge amb amics i familiars. Amb la col·laboració de tots podrem aconseguir millorar l’eficiència i el rendiment juntament amb la sostenibilitat del nostre hort.


Moltes gràcies per apostar pel que fem, per creure que val la pena fer les coses de manera diferent. Compartir-ho serà tot un regal per nosaltres.

#JuntsSomElCanvi

Heribert i Nausica Cubells🍀