Formeu part del canvi

Objectiu del crowfunding aconseguit: Descobreix quins són els nostres següents passos.


A principis de novembre des de Hericamps vàrem llançar una campanya de microfinançament per tal d'impulsar el nostre projecte d'horta de temporada, on us explicàvem la nostra missió que és enllaçar ecologia i sostenibilitat amb un nou sistema #ZeroWaste de cistelles de verdura retornables. Avui volem dedicar aquest post del blog per agrair-vos a tots els que vàreu participar amb les vostres aportacions que ens permetrà ser més sostenibles i aconseguir els objectius que ens hem marcat per aquest 2021.


Gràcies a les vostres aportacions hem aconseguit el nostre objectiu. 83 cofinançadors de 5 països i 19 viles diferents que han confiat amb nosaltres i ens han ajudat a aconseguir 3.777€. Tot això és gràcies a vosaltres i a la vostra solidaritat, i no podem estar més agraïts de què hàgeu dipositat la vostra confiança amb nosaltres i el nostre projecte, no us fallarem!


Amb l'ajuda de les vostres aportacions podrem:

👩‍🌾 Augmentar el rendiment de la producció. 📝 Estudiar quin és el millor encoixinat.

🌼 Iniciar l'ús de plantes florals.

♻️ Utilitzar un embalatge reutilitzable i retornable.

🏠 Oferir més llocs de feina al poble de La Figuera.

🌱 Presentar un producte ecològic i de qualitat amb la sostenibilitat com a bandera.

📲 Combinar tradició amb innovació.Els propers passos que portarem al terreny per seguir avançant cap a una pràctica més sostenible són els següents:

  1. Estudiar quin és el millor sistema per fer-vos arribar les cistelles de verdures de la manera més sostenible, trobar la caixa o cistell que tingui menys impacte en el medi ambient i fer proves pilot amb els clients que ens compren habitualment i alhora també amb els transportistes per poder fer una valoració de quin és el millor empaquetatge.

  2. Ara que ja tenim el paper i el plàstic biodegradable de Paperior podem començar a fer les proves per veure quin és el millor encoixinat amb la màquina que ens deixa el nostre company Josep Maria de Benissanet.

  3. De cares al febrer i quan el clima ens ho permeti volem plantar una nova remesa de bràsiques, enciams i com a novetat també col kale que collirem durant la Primavera. Acompanyarem les verdures de plantes florals que ens ajudaran a prevenir pugó i altres plagues.


Us mantindrem informats de com avança tot i com anem aconseguint mica en mica els nostres objectius per aquest nou any. Gràcies pel vostre suport, i esperem que gaudiu de les vostres recompenses.


Junts aconseguim una agricultura més sostenible, que cuida de ment, cos i planeta.

Recent Posts

See All