Hericamps: Ecologia i sostenibilitat. T’endús una part de la nostra història

Updated: Oct 18, 2020

Descobreix el món de pagès amb els productes directes de la terra.

Som l'Heribert i la Nausica, la generació més jove de la família Cubells i Cubells i creiem que és possible viure dignament del camp. Al llarg de les darreres dècades els nostres avantpassats han treballat la terra, i nosaltres l’any 2017 vam decidir tirar endavant el projecte agroalimentari ECO friendly HeriCamps. Ens dediquem a cultivar diversos productes de manera ecològica a la comarca del Priorat, reconeguda internacionalment com a referent vitivinícola. Des del 2019 estem certificats pel CCPAE i comptem amb el segell de Venda de Proximitat.


HeriCamps neix arran de la il·lusió d’emprendre un projecte que uneix la tradició de la vida de pagès de la nostra família amb la qualitat de producte. El nostre objectiu com a marca és facilitar l’accés al millor producte tenint en compte el medi ambient.

‘’Creiem que la sostenibilitat és l'únic camí possible cap al futur, cada dia intentem millorar i ser més sostenibles.’’
Germans Heribert i Nausica Cubells i Cubells d'HeriCamps.
Heribert i Nausica Cubells i Cubells

Treballem la terra, coneixem els seus secrets i compartim la nostra manera de fer les coses a través de les xarxes socials. Des de l’inici del projecte us hem fet partícips del nostre viatge. Ara que ja comptem amb una mica més d’experiència tenim molt clar que la sostenibilitat és l’únic camí. Ens agrada pensar que amb HeriCamps no només descobrim a la gent el món del pagès sinó que també enviem un missatge important. Sentíem, però que ens quedàvem curts i ens hem decidit a obrir aquest blog, que té la finalitat d’apropar-vos la nostra filosofia i que hi pugueu trobar un contingut de qualitat que ens permeti a tots ser una mica més sostenibles. No som experts en sostenibilitat, ni tampoc perfectes. Senzillament volem fer tot allò que estigui en les nostres mans per tal d’aportar el nostre gra de sorra cap a un món més sostenible.

Aquest primer post és una declaració d’intencions del que pretenem com a companyia. I n’estem segurs que junts podem aconseguir-ho.


T’animes a acompanyar-nos en aquest viatge?

#DelCampACasa

Recent Posts

See All